http://www.babajoga.hupont.hu/9/b-a-b-a-m-a

Oktató: Tímárné Előd Tünde

70/947-6440
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Babás jóga (2-24 hónaposaknak)

Időpont: hétfő 9.00-10.15

Ár: 1500Ft/alkalom vagy 5000Ft/4 alkalmas bérlet, mely 8 hét alatt járható le.

 

A baba mama jóga segíti a mamát a szülés utáni regenerációban. Serkentőleg hat a babák fejlődésére: nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. A baba és mama közötti kapcsolat még bensőségesebbé, harmonikusabbá válik.
 
A medencealapi izmok átmozgatása segíti a gát regenerálódását. Számos tartásjavító, hát- és hasizomerősítő jóga pózt végzünk.

A kisbabás csoportban a babák passzív mozgatását, masszírozását végezzük. A nagybabás jógán  a babák  lassanként elkezdik utánozni a mamák által végzett jógagyakorlatokat, vagy játékot kezdeményeznek egymással, azaz gyakorlatot szereznek a közösségbe való beilleszkedésben.

Lelki szempontból nagyon hasznos, hogy a mamák korán közösségbe kerülnek, baráti kapcsolatok létesülnek. A szülés utáni depresszió megelőzhető ezáltal.

Légy türelmes a kisbabáddal, ha az első pár alkalommal nyűgösebb az órán. Kell egy kis idő, amíg hozzászokik a helyhez, a hangokhoz, a többi babához. Ha pont az alvási időbe esik a foglalkozás, gyertek akkor is nyugodtan, a baba nyugodtan aludhat az óra közben, nem kell felébresztened. Ilyenkor kihasználhatod az alkalmat, hogy többet foglalkozz a saját egészségeddel, fittségeddel.

Bővebben: http://www.babajoga.hupont.hu/9/b-a-b-a-m-a